Slægtsdatabase - Werner Strauss

Gå til indhold

Hoved menu:

Slægtsdatabase

Slægtsdatabase

Fra denne side kan du få adgang til min slægtsdatabase ved at klikke nederst på siden.


Jeg har lagt mange timers arbejde i forskning og dokumentation af vore aner, og jeg håber, du vil få glæde af de informationer, du kan finde her. Det vedrører mine aner i Strauss / Winter / Bock med tilhørende familier samt min kones aner i Pedersen / Jensen / Hougaard med tilhørende familier.


Mit primære mål med siden er at opbygge et familie- og slægtstræ til glæde for de personer, der nævnes og for vore børn og børnebørn, kort sagt for vore efterkommere. For at kunne det, har jeg også brug for din hjælp. Du må meget gerne give mig oplysninger, som endnu ikke fremgår af hjemmesiden om dig selv og din familie. Vigtige oplysninger er fødseldato og sted, vielsedato og sted, bopæl, flytning, uddannelse/beskæftigelse med tidspunkt og sted. Jeg modtager gerne gamle/nye billeder med navn fra alle. Alle oplysninger der kan lette min søgning i bl.a. kirkebøger, modtages med glæde. Fremsendt materiale returneres selvfølgelig.   

Hvis du har bemærkninger vedrørende hjemmesiden, bedes du venligst kontakte mig ved at sende en mail til werner@strauss.net. Det kan være oplysninger om fejl, tilføjelser af data eller billeder. 

Rigtig god fornøjelse!

Klik her for at åbne adgang til slægtsdatabasen.


Klik derefter på Log ind og derefter på "Ansøg om brugerkonto" - følg instruktionerne på skærmen - skriv "familie" under Kommentar.


I slægtsdatabasen kan søges på navn i søgefeltet i øverste højre side af skærmen eller under 'søg'.

FUNGERER IKKE MED INTERNET EXPLORER - BEDST MED GOOGLE CROME

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu